Samarbejdspartnere

Hos LeasingPlus ønsker vi, at du som kunde kan føle dig helt tryg, når du handler bil hos os. Derfor har vi valgt at indgå nogle samarbejdsaftaler med en række håndplukkede samarbejdspartnere, som vi mener, vil bidrage til at give dig den størst mulige tryghed.

DK Kapital

Hos LeasingPlus samarbejder vi med DK Kapital A/S omkring vores leasingaftaler. DK Kapital blev etableret i 2014, og er ejet af Skovlund Finans ApS og Krone Kapital A/S. DK Kapital er kendt for deres fleksible løsninger og ekspertise inden for netop flexleasing, splitleasing og sæsonleasing. Læs mere om DK Kapital her.

AL Finans

AL Finans er et datterselskab under Arbejdernes Landsbank, der har været etableret siden 1935. AL Finans har mange års branchekendskab og tilbyder blandt andet fleksible billån samt leasing af biler til både private og erhvervskunder. Det er vigtigt for os, at vi kan sikre vores kunders tryghed med professionelle leasingaftaler – og derfor har vi valgt AL Finans som samarbejdspartner. Læs mere om AL Finans her.

Pro Car Shop

Vi samarbejder med Pro Car Shop, som er et stort leasing- og fælge showroom. Pro Car Shop kan være behjælpelige med at fremskaffe din drømmebil efter dine ønsker og krav. Derudover har de et stort udvalg af kvalitetsfælge samt et dækkende sortiment af bilpleje. Pro Car Shop udfører også opgaver inden for undervogn, udstødning og motoroptimering. Læs mere om Pro Car Shop her.

Simons Auto

Vi samarbejder med Simons Auto, som er en del af den anerkendte værkstedskæde AutoMester. Som vores samarbejdspartner inden for service og reparation, er Simons Auto dedikeret til at levere den bedste kvalitet og service. Når det kommer til reparationer, går Simons Auto ikke på kompromis. De bruger kun originale reservedele, hvilket sikrer, at din bil får den bedste behandling og at eventuelle udskiftninger er af højeste kvalitet. Læs mere om Simons Auto her.

Book prøvetur

Beregn byttepris